Auto's delen voor duurzame

ZORGELOOS ELEKTRISCH RIJDEN 

Niet gemakkelijk om bijvoorbeeld je tweede auto in te leveren. Dat weten we uit eigen ervaring. Maar wat een ruimte als je de stap dan toch zet. Dat weten wij ook uit ervaring. Ruimte in je portemonnee, ruimte op je oprit en in je straat en ruimte in je hoofd. Je zult merken dat je je vervoer op allerlei milieuvriendelijke manieren kunt regelen en dat geeft een goed gevoel. Elektrip is het onderdeel van de energiecoöperatie LochemEnergie. Wij bieden elektrische deelauto's in allerlei varianten en werken aan de ontwikkeling van een laadinfrastructuur in de egemeente lochem. We gaan graag met je in gesprek: info@elektrip.nl

__________

#1. HUREN Een elektrisch auto huren is erg handig als je maar af en toe een auto nodig hebt, en als alternatief voor een tweede auto. Kijk bijvoorbeeld eens naar een rekenvoorbeeld op de website van MilieuCentraal.

STANDPLAATSEN  DEELAUTO's ELEKTRIP. Tarieven >>>

Smartfortwo Renault Zoe
Koedijk - Lochem Superrr - Almen
Pillinkstraat - Lochem Kerklaan - Eefde
Heuvelenweg - Lochem Koedijk - Lochem (actieradius 250 km)
Hanzeweg - Lochem 2x (weekend)  

 HUREN: direct een elektrische deelauto reserveren

___________

#2. ADOPTEREN Wil je samen met je buren of vrienden (of voor je bedrijf) een elektrische auto gebruiken maar niet zelf aanschaffen, dan kan Elektrip voor een (deel)auto zorgen, met handige app voor reservering en administratie.

ADOPTEREN: een elektrische auto voor jouw groep of bedrijf

Ik wil graag delen en zoek andere belangstellenden! 

__________

#3. KOPEN Wil je toch liever zelf een elektrische auto kopen maar vind je het nog wat duur?  Binnenkort is het mogelijk een elektrische auto te kopen via LochemEnergie/Elektrip en hem te delen in jouw buurt met een super handige app. Met o.a. een subsidie van de provincie Gelderland delen we de kosten.

KOPEN: een elektrische auto via Elektrip

___________

#4. E-TRIP reserveren. Dat is een autoritje in een elektrische auto met chauffeur die je binnen de gemeente Lochem vervoert of net daarbuiten tussen 7.30 en 23.00 uur. Voor uitgebreide informatie >>>

E-TRIP: direct reserveren

__________

#5. LADEN Zonder laadpalen werken elektrische auto's uiteraard niet. In de gemeente Lochem moeten nog meer laadpalen geplaatst worden. Voor publieke laadpalen biedt Elektrip goede hands on hulp en een mooie actie-korting voor de eerste 20 die gerealiseerd worden.

LADEN: hulp bij een publieke laadpaal plaatsen  

__________

AUTO's

Smart for two

Stoelen: 2

Bereik:  70 - 120 km

Snelladen: ja

Renault Zoe

Stoelen: 5

Bereik: 100 - 150 km

Snelladen: Ja