Elektrische deelauto op proef bij station Zutphen

Elektrip, de elektrische deelautodienst van LochemEnergie, start bij het Station Zutphen vanaf 1 november een proef voor drie maanden met autodelen.

Het Cleantech Center Oost Nederland heeft samen met IJsselwind, de Gilde-deelnemers van het pakhuis en ZutphenEnergie het initiatief genomen om elektrische deelauto’s onder aandacht te brengen van de Zutphense bevolking en reizigers op het station. Hiervoor zetten zij een vol-elektrische tweepersoons Smart in. De standplaats is het Pakhuis Noorderhaven.

Doel van de driemaands proef is ervaring op te doen met elektrisch autodelen vanuit het Pakhuis Noorderhaven. Bij succes kan gedacht worden aan een doorstart, uitbreiding van het wagenpark of inzet van verschillende elektrische auto’s.
 

Elektrip is het autorijden van deze tijd!

Een auto is een heel erg gemakkelijk... maar wist u dat de gemiddelde auto in Nederland 23 van de 24 uur per dag stilstaat? Dat kan toch slimmer, voordeliger én milieuvriendelijker.

Met een elektrische deelauto

  • hoeft zelf niet te investeren in een eigen auto
  • krijgt niet te maken met onverwachte kosten
  • rijdt volledig elektrisch en dus emissievrij
  • krijgt bij iedere reservering gratis een volle accu

Door het gemak van Elektrip bent op elk gewenst moment mobiel, bespaart u geld en doet u iets goeds voor het milieu.

Ik wil meer informatie
 

Natuurlijk kunt u ook mailen naar het Clean Tech Center of kom naar Noorderhavenstraat 49 in Zutphen. Voor ZutphenEnergie, mail naar ZutphenEnergie of kom naar de energiewinkel op de Overwelving 10 in Zutphen.

 

Reserveer super snel een elektrische deelauto.

Voor het reserveren van een deelauto in Zutphen is het reserveringssysteem van Elektrip beschikbaar. Hiermee reserveert u super snel een elektrische deelauto. U ziet direct welke auto vrij is en daarna kunt u op pad. Registreer nu en maak gebruik van het elektrisch deelautosysteem.

   ik wil elektrisch rijden!