Laadpalen Actie gemeente Lochem

Actieprijs voor de eerste 20 publieke laadpalen bij bedrijven!

Inmiddels zijn er In Lochem 280 elektrische auto’s, maar er zijn nauwelijks publieke laadpalen. De gemeente Lochem wil dit veranderen en ook bedrijven willen graag, maar ervaren nog te veel hobbels. Laadpaaldeskundigen Bart Dik en Yvonne Nieuwpoort gaan in opdracht van Elektrip van LochemEnergie, hands on hulp bieden bij het realiseren van laadpalen bij bedrijven, die publiek zijn. Daarnaast is een zeer aantrekkelijk aanbod ontwikkeld, met voor de eerste 20 laadpalen een flinke extra korting!

Hands on hulp

Waar koop ik een laadpaal? Welke locatie is geschikt? Welke installateur? Investeringsaftrek? enzovoort. Bart en Yvonne weten er alles van en kunnen heel snel handelen omdat zij vanuit hun ervaring en onderzoek alle ins en outs van het aanleggen van laadpalen kennen. Daarnaast hebben zij in overleg met Elektrip voorselecties gemaakt voor leveranciers en (lokale) installateurs. Hands on hulp dus!

Rekenvoorbeeld

Op dit moment wordt een folder ontwikkeld met ook een helder rekenvoorbeeld. Heeft u interesse, neem dan alvast contact op! U kunt Bart en Yvonne bereiken op telefoonnummer 06 280 421 82 of via laadpalen@elektrip.nl

Tip. Soms hoor je over ‘gratis laadpalen’! Dat kan, maar wij adviseren u eerst aan Bart of Yvonne te vragen wat een gratis laadpaal inhoudt.