Laadpalen Actie gemeente Lochem

Actieprijs voor de eerste 20 publieke laadpalen bij bedrijven!

Inmiddels komen er wel steeds meer elektrische auto’s in de gemeente Lochem, maar er zijn nog nauwelijks publieke laadpalen. De gemeente Lochem wil dit veranderen en ook bedrijven willen graag, maar ervaren nog te veel hobbels. Ervaringsdeskundigen Bart Dik en Yvonne Nieuwpoort gaan in opdracht van Elektrip van LochemEnergie, hands on hulp bieden bij het realiseren van laadpalen bij bedrijven, die publiek zijn. Daarnaast is een zeer aantrekkelijk aanbod ontwikkeld, met voor de eerste 20 laadpalen een flinke extra korting!

Hands on ondersteuning

Waar koop ik een laadpaal? Welke locatie is geschikt? Welke installateur? Investeringsaftrek? enzovoort. Bart en Yvonne weten er alles van en kunnen snel handelen omdat zij vanuit hun ervaring en onderzoek alle ins en outs van het aanleggen van laadpalen kennen. Daarnaast hebben zij in overleg met Elektrip voorselecties gemaakt voor leveranciers en (lokale) installateurs. Hands on ondersteuning dus!

Rekenvoorbeeld

In de folder leest u meer over het plan en over de ervaring van Bart en Yvonne. Met een helder rekenvoorbeeld laten we zien wat het plaatsen van een dubbele laadpaal zou kunnen kosten. Dit voorbeeld gaat uit van een laadpaal die 22kW kan laden. Dat is wat wij een goede keus vinden voor een op de toekomst gerichte laadpaal. Uiteraard kan ook een goedkopere laadpaal geplaatst worden met een veel minder krachtige laadcapaciteit (bijvoorbeeld 3,7 kW of 11kW). Klik hier voor de folder met het rekenvoorbeeld.
Lees hier meer over de voorwaarden >>>

Heeft u interesse, neem dan contact op! U kunt Bart en Yvonne bereiken op telefoonnummer 06 280 421 82 of via laadpalen@elektrip.nl

Tip. Soms hoor je over ‘gratis laadpalen’! Dat kan, maar wij adviseren u eerst aan Bart of Yvonne te vragen wat een gratis laadpaal inhoudt. Als het klinkt als te mooi om waar te wezen...