Reserveren deelauto

Vul het onderstaande formulier in om een reservering te plaatsen voor een elektrische deelauto van Elektrip. Voor de pilot in Zutphen en Laren kunt u gebruik maken van het reserveringssysteem.

Voor het laden onderweg (indien nodig) dient u uw eigen laadpas te gebruiken. Heeft u geen eigen laadpas, dan verstrekt Elektrip u desgewenst een gratis laadpas.

Mijn reservering is voor

De tijd tussen reserveren en ophalen van de auto is minimaal 36 uur (bijvoorbeeld maandag reserveren en vanaf woensdag gebruiken)

Selecteer de auto van voorkeur of de auto waarop u een abonnement heeft, dan kijken wij of de auto beschikbaar is. U krijgt hiervan zo spoedig mogelijk bericht. Indien u een abonnement heeft en een andere auto selecteert, kunnen wij de kosten van de losse verhuur in rekening brengen.

Check 
Gedurende de huurperiode bent u verantwoordelijk voor de staat van de auto en de accessoires. Bij schade geldt een eigen risico van € 150,00  per schadegeval. Wij vragen u daarom om te checken of u de auto in goede staat ontvangt.

  • Aanwezigheid 2 laadkabels
  • Aanwezigheid 1 laadpasje
  • Status van de accu volgens geboekte rit
  • Schade aan auto

Betaling

Indien u hieronder geen machtiging ziet, heeft u geen auto geselecteerd. Of u heeft een auto geselecteerd waar u geen abonnement op heeft, selecteer dan een andere auto of huur de auto via de losse verhuur.

Heeft u een actiecode ontvangen? Vul deze hier in en maak gebruik van het actie aanbod.